Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΝΕΟΣ ΦΡΟΥΡΧΟΣΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Aλλαγή φρουράς (κυριολεκτικά) στη Βουλή



Δημοσιεύθηκε στις στην Κατηγορία: Παρασκηνιακά
Μέγεθος κειμένου: α+ α-
βουλη
Αλλαγή φρουράς στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Bουλής, καθώς ο μέχρι σήμερα Φρούραρχος κ. Παναγιώτης Αλειφέρης, λόγω της προαγωγής του, κατά τις πρόσφατες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στον βαθμό του Υποστρατήγου, μετακινήθηκε στην Γενική Δ/νση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων και την θέση του κατέλαβε ο μέχρι σήμερα Α΄ Υποφρούραρχος κ. Πέτρος Τζεφέρης, ο οποίος προήχθη επίσης στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.
Πρόκειται για έμπειρο και ικανό Αξιωματικό, ο οποίος έχει υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας,  με σεβασμό και προσήλωση στο καθήκον και που γνωρίζει άριστα τη λειτουργία της ιδιαίτερα αυτής ευαίσθητης και υψηλής ευθύνης υπηρεσίας ασφαλείας του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Προς τιμήν του αποχωρούντα φρουράρχου, οργανώθηκε απ΄ τους υπαλλήλους της Βουλής, στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Βουλής κ. Παπαϊωάννου, μία μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή, όπου άπαντες τον ευχαρίστησαν για την άριστη συνεργασία που είχαν στα δύο σχεδόν χρόνια, όπου υπηρέτησε ως Φρούραρχος στη Βουλή.
Παράλληλα του ευχήθηκαν, κάθε επιτυχία στα νέα του αναβαθμισμένα καθήκοντα από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Προστασία Επισήμων, απ΄ όπου θα έχει και πάλι υπό την εποπτεία του την Υ.Α.Β.Ε., την Υπηρεσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, την Υπηρεσία Ασφαλείας του Πρωθυπουργού, καθώς επίσης και των μελών της Κυβέρνησης και Ημεδαπών και Αλλοδαπών Επισήμων.
φωτογραφία
a Group